MEGHÍVÓ

a Debreceni Református Kollégium Baráti Köre tagjainak


Szeretettel értesítem, hogy a Debreceni Református Kollégium Baráti Köre Egyesület elnöksége az egyesület közgyűlését 2021. szeptember 25-én 13.30 órára a Debreceni Református Kollégium Dísztermébe összehívja.
Az Alapszabály III/4. pontja szerint amennyiben a közgyűlésen a tagok a határozatképességhez szükséges számban nem jelentek meg, a megismételt közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes az eredeti napirendben szereplő kérdésekben, ezért az elnökség a megismételt közgyűlés összehívásáról is intézkedett.

A megismételt közgyűlés helye: a Debreceni Református Kollégium Díszterme
(Debrecen, Kálvin tér 16.)
A megismételt közgyűlés időpontja: 2021. szeptember 25-én, szombaton 14.00 óra


A közgyűlés napirendi pontjai:

  1. Az elnökség 2020. évről szóló beszámolója, gazdálkodási jelentése (az egyesület www.drkbaratikor.hu honlapján olvasható)
  2. A számvizsgáló bizottság jelentése
  3. A 2021. évi költségvetés elfogadása
  4. Egyebek

Tekintettel arra, hogy a járványhelyzet miatt baráti köri programjainkat sem 2020, sem 2021 májusában nem tudtuk megtartani, a közgyűlés napján az elhalasztott rendezvényeink egy részét pótoljuk. A nap részletes programja a túloldalon olvasható, amelyre mindenkit szeretettel várunk. Egyúttal javaslom, hogy részvételi szándékukat jelezzék a Kollégium Titkárságán a fenti telefonszámon vagy e-mail címen, hiszen a helyzet romlása esetén csak így tudunk értesítést küldeni a rendezvény esetleges elmaradásáról. Ugyanitt jelezhetik teremigényüket osztálytalálkozók számára, illetve ebédet is itt rendelhetnek.
Az egyesület minden tagjának jó egészséget kívánok Isten áldásával.

Debrecen, 2021. augusztus 24.


Dr. Győri János elnök

Kollégiumi Baráti Kör Közgyűlése 2021. 09. 25.